0681601060 info@videoengel.nl

Video Engel

Een Nieuwkomer op de videomarkt

Alweer een videomaker?!

Een Nieuwkomer op de Videomarkt

Alweer een videomaker?
Jawel weer één erbij. 

Maar wat ga je dan precies doen?
Niet veel anders dan anderen, haha nee dat is een grapje. Ik wil het juist wel anders doen. Ik wil werken voor een groep mensen met een laag budget.
Dat kan ik ook, want ik werk alleen. Dit voorkomt fouten en als die gemaakt zijn, dan ben ik degene die fout zit en dus ook weer op moet lossen.
Dat houd de lijnen kort in de afspraaksfeer.

Wat wil je voor video’s maken?
Eigenlijk alles wat de klant wil. Mits ik het ook kan, doe ik het.
Bedrijfsvideo’s maken is niet een dingetje, ik wil de passie van de eigenaar/direkteur/personeel naar voren laten komen. Fancy snelle schitterende video’s dat is niet mijn ding.
Ik probeer de kwaliteiten van een bedrijf naar voren te laten komen, en zeker niet als laatste de passie die de mensen hebben van zo’n bedrijf.

Laatste wens
Dit is een grote wens van mij, mensen die weten dat zij afscheid gaan nemen van het tijdelijke. Daar wil ik een video van maken zodat zij in alle rust hun geliefden kunnen bedanken voor hetgeen zij hebben betekent voor hem of haar.
Maar ook voor mensen die 40, 50, 60, jaar of langer getrouwd zijn, ook hier past dit mooi bij. Zo hebben de dierbaren altijd nog iets om op terug te kijken!Meer dan bedrijfsvideo’s

Pagina’s

Portfolio

Laatste wens

Offerte aanvragen

Contact

Contact

Contact

Video Engel
Lierstraat 14
1973 VH IJmuiden

 0681601060