0681601060 info@videoengel.nl

Video Engel

Heb jij dat ook wel eens, dat je niet weet hoe je iets zeggen moet? Of dat je de juiste woorden niet kunt vinden.
Dat je denkt, och had ik dit maar geoefend. Want je weet dat dit, en alleen dit jouw moment is.

Wat moet ik zeggen..

Wij hebben allemaal wel eens dat je aan je geliefde of kinderen iets wil zeggen maar omdat zij vlak voor jou zitten krijg je de woorden er niet uit. Dus raak je geëmotioneerd en schiet je vol. Dat mag, maar is voor jou niet prettig want dan kun jij niet zeggen wat je wilt en vergeet je de helft. En vaak is dit het belangrijkste gedeelte! En zo komt er niets terecht van jouw oprecht goed bedoelde boodschap.

 

Ik heb daar de oplossing voor, zeg het op de video en kijk recht in de camera, niemand die jou geëmotioneerd krijgt. Daarna maak ik er een passende video van,  geladeerd met foto’s van jouw geliefden, kinderen of andere familie waar je tegen wil praten. Of juist die foto van het oude huis, of, nou ja, vul maar in. 

En geloof mij het resultaat wordt geweldig gevonden.

 Heb je een beetje een beeld, of beter een video van wat ik bedoel, en lijkt het jou wat. Klik hier en maak een afspraak, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op om het een en ander door te spreken.

Pagina’s

Portfolio
Laatste wens
Offerte aanvragen
Contact

Contact

Contact

Video Engel
Lierstraat 14
1973 VH IJmuiden

 0681601060